3 min read

My 2017 Commute

Litt engelsk tittel på dette første innlegget som inneholder både bilder og video.
My 2017 Commute
Min Volvo og en av Maersk sine jack up rigger i Mekjarvik i Rogaland.

Litt engelsk tittel på dette første innlegget som overhodet ikke er tur relatert, men jeg ønsket å ha dette med slik at jeg kan se hvordan innlegget ser ut med både video, tekst og bilder siden dette er den første posten her inne.

Må jo prøve ut mest mulig her inne med en gang ;-)

Hydraracker simulator "trening" på messe.

Videoen denne posten egentlig handler om er filmet med et Garmin VIRB action kamera som jeg kjøpte for å bruke på vår Norge på langs tur i 2017.

Min datter, min sønn og jeg kjørte i 2017 Norge på langs i vår Volvo V40, det ble gjerne litt trangt i en liten V40, men dette ble virkelig et minne for livet.

Min datter og jeg hadde samme turen, i samme bilen i 2015.

Denne videoen er filmet med et Garmin VIRB kamera og viser veien jeg kjørte til og fra jobb fra høsten 2013 og frem til slutten av januar 2018, bortsett fra 25-100 reisedøgn i året.

I januar 2018 så ble jeg permittert fra den mest utfordrende, spennende, «skumleste», bratteste lære kurve jobben jeg noensinne har hatt! Dette var en fantastisk jobb med en utrolig kunnskapsrik, rettferdig og krevende leder som alltid var der for deg, og alltid dekket ryggen din når det ble nødvendig! Jeg har aldri lært så mye av en leder noen annen plass jeg har jobbet, og det kommer jeg garantert ikke til å gjøre i fremtiden heller. Som allerede nevnt, det første året var skummelt som pokker, men etterpå så ble det «bare» sinnssykt bratt :-)

Jeg ble dessverre permittert i januar 2018 da oljekrisen var på sitt verste, da hadde allerede 70-80% av de ansatte allerede blitt oppsagt eller permittert, så det kom jo ikke som noen stor overraskelse. Jeg var lovet jobben tilbake 1 mai, men da dette ikke skjedde så begynte jeg å søke andre jobber.

Dette resulterte i at jeg fikk meg ny jobb på Sørlandet og at jeg "endelig" kunne flytte ned til Lillesand. Min bror, søster, mor og far bor i Lillesand, og nå bor min datter med barn og samboer på Fevik, så da er det kun min sønn jeg ikke har rett i nærheten siden han fremdeles bor på Sola. Jeg håper at han kan komme seg nedover etterhvert, men det er ikke så lett når han endelig har fått seg fast jobb på flyplassen.

I juni 2018 så begynte jeg i ny jobb i Søgne, noen av arbeidsoppgavene i denne stillingen ligner litt på det jeg gjorde i min forrige jobb, men det er også alt. Det har blitt en helt annen arbeids hverdag, men jeg er jo utrolig glad for at jeg fikk meg en jobb her nede på Sørlandet :-)

Tilbake til videoen, den er filmet på veien hjem til Vikevåg fra kontoret på Sola. Det er ikke så mye mer å si om den, annet enn at det er en våt og mørk høst ettermiddag i Rogaland, slik de ofte er i Rogaland :-)

Jeg legger inn noen «jobb» bilder under, det er jo begrenset hva jeg har siden jeg slettet nesten alt da jeg sluttet hos min forrige arbeidsgiver. Bildet fra kontoret er tatt den siste julen jeg jobbet der, da var jeg alene på jobb i min avdeling hel romjulen.

Kos dere med videoen, jeg digger musikken i den, og ta gjerne en titt på bildene under etterpå.

Tusen takk for dere tok dere tid til å lese posten.

Johnny


Veien hjem fra jobb i slutten av en regntung november i 2017

Foto "album" test: