1 min read

Hardangervidda 2019 video (oppdatert)

Jeg endelig funnet motivasjon til å gjøre en skikkelig jobb med bildene mine.
Hardangervidda 2019 video (oppdatert)
Mobil bilde.


Nå har jeg endelig funnet motivasjon til å gjøre en skikkelig jobb med bildene, selv om det er mobil bilder, og jeg har laget en liten video snutt bare for treningen sin del. Jeg har fått skikkelig lyst til å prøve meg med litt video, men ser fort at dette er en helt annen type arbeid, både med tanke på tid, lagringsplass og programmer. Uansett, her er video og fotoalbum.


Bloggen sine fotoalbum: Adobe Portfolio Album

Bilder fra turen kan dere se her: Mannevatn 2019


YouTube videoen:

Det tok litt tid, men video har aldri vært det jeg har prioritert eller fått skikkelig teken på. Men den eneste måten å bli bedre på er jo å trene, så her kommer en snutt på noen sekunder fra vår tur i 2019. Det var en kort men lærerik tur. Dette er filmet ved Mannevatn ikke langt fra Haukeliseter. Fiskekort hadde vi, men fiskelykken var ikke med oss. Jeg kommer til å laste opp flere videoer av «samme typen» etter hvert som jeg får litt mer taket på dette.