3 min read

Høst i skogen.

Litt høst bilder fra helgen.
Høst i skogen.
King Kenny


Denne helgen så har vi faktisk fått ganske mange timer ute i skogen, vi har vært ute for å se etter dyr. Jeg har også hatt med kameraet i tilfelle blinkskuddet skulle poppe frem :-)

Det har vært noen utrolig flotte timer i marka, skogen er god og våt (lydløs) og vi har hatt opphold nesten hele helgen. Dagen i dag var vel egentlig bortkastet med tanke på å få sett noen dyr da det var mye folk ute i det området vi gikk.

Noen syklet, noen gikk tur med hundene, noen koste seg med bål og noen plukket sopp.

Men det gjør ikke så mye det, nå gikk jo vi ute i selve skogen og var alene der, så vi fikk litt trening og masse fine inntrykk.

Det ble observert to rådyr, en fisk som kavet seg opp en grunn bekk og det jeg mener var en flott revehale. Ingenting av dette ble fanget på minne kortet, og jeg fikk ikke sett elgen som jeg hadde håpet på.

Men det har vært en flott helg der Kenny også har stor kost seg.

Jeg legger inn litt bilder fra som ble tatt under her, jeg skulle veldig gjerne tatt mange flere, men måtte jo prioritere å ha zoom linsen på :-)

Vi ønsker dere en nydelig søndag kveld videre :-)
Greide ikke å "bygge" inn video fra Apple Photos...

iCloud Photo Sharing
iCloud Photo Sharing lets you share just the photos you want with just the people you choose.
En liten video snutt ;-)