2 min read

Denne uken er King Kenny 12 uker.

Jeg har nå startet på jobb igjen, og det betyr at Kenny er alene hjemme 9-10 timer hver uke dag, det føles skikkelig surt å gjøre det mot han, men vi må jo faktisk på jobb.
Denne uken er King Kenny 12 uker.
King Kenny elsker snø!

På tirsdag denne uken ble King Kenny 12 uker gammel. På torsdag så tok min datter han med til veterinæren for tre måneders sjekk og vaksine. King Kenny er i kanonform, flott kropp, fine tenner og sprek som fy :-)

Det er utrolig moro at det ikke har vært noen problemer så langt.

Den eneste "skavanken" han har som vi har oppdaget er at han har en grå/hvit flekk på halen, den er i første "bøy" ca 2-3 cm etter "halerota". Dette kan jo eventuelt få en betydning når vi nærmer oss utstilling i september, men det gjenstår å se om den forsvinner eller ikke. King Kenny er ikke husrein enda, han driter ikke inne, men han tisser om vi ikke er kjappe med å ta han ut etter at han har sovet, lek, besøk, mat og så videre.

Jeg har nå startet på jobb igjen, og det betyr at Kenny er alene hjemme 9-10 timer hver uke dag, det føles skikkelig surt å gjøre det mot han, men vi må jo faktisk på jobb. Min datter er utrolig dyktig med han, og så er hun helt fantastisk om morgenen. Da ordner hun faktisk alt, jeg bare står opp og kjører på jobb.

Ikke bare Kenny som er bortskjemt ;-)


Dette vil nok endre seg litt etterhvert som vi endrer litt arbeidstider begge to. Når vi nå kommer hjem i 16 tiden så er det nesten slik at vi kjenner eimen av inntørket hunde piss når vi nærmer oss ytterdøra, det stinker noe helt forferdelig. Han driter også av og til, men ikke så mye. Lukten har blitt en del redusert etter at vi kom på å stille ned varmekablene i gangen der han har fått seg sitt eget lille avlukke under trappa.

Håpet var at han kunne trives her under trappen lenge, slik gikk det ikke.

I dag hadde jeg og Kenny en tur ut på Justøya utenfor Lillesand for å se hvordan han reagerte på den nye selen vi har kjøpt til han, en bandhund må jo lære å gå i sele så fort som mulig. Vi hadde kjøpt en på nett tidligere, men siden vi ikke tok mål i forkant så viste den seg å være for liten. Denne gangen tok vi mål og kjøpte en sele av god kvalitet som vil passe Kenny i noen måneder fremover, den er justerbar. Selen var dyr, men vi håper å kunne selge den på Finn.no etter et den ikke passer mer, om den da ikke er blitt slitt og stygg da.

King Kenny tester ut sin nye NonStop Dogwear sele :-)