3 min read

Påsken 2021

Jeg har nå fått bekreftet at jeg ikke er skapt for å krype rundt oppå snøen med en 40 + kg sekk på ryggen 🤣
Påsken 2021

En liten "re-post" til her på min nye blogg, måtte bare ta dette innlegget med videre :-)


Påsken 2021 var planen å komme seg ut på tur om værmeldingen var bra. Vi hadde to tre alternativer, første valget var å gå opp til toppen av Ormtjønnfjellet i Telemark.  Det ble førstevalget, og turen startet i lunch tider på skjærtorsdag, drøyde det til litt utpå dagen siden det regnet der oppe hele onsdagen, og så var det 4 minus på natta. Ingen vits i å risikere is på fjellet når en går med tung sekk. Det viste seg at det var i ingen is, men i skygge partier mot nord og øst så lå det igjen overraskende mye snø. Flere ganger på turen opp så sank jeg ned til livet i snø, og får å si det sånn, jeg har nå fått bekreftet at jeg ikke er skapt for å krype rundt oppå snøen med en 40 + kg sekk på ryggen 🤣

Bart i sola, snø i skyggen :-) 

Da vi kom frem til lokasjonen det jeg hadde tenkt å slå opp teltet så blåste det kraftig fra vest og nord vest. Vindretningen skulle ikke endre seg de to neste døgn iht YR. Av denne grunn så gikk vi opp på nabo toppen, et hakk nærmere Havrefjell, og slo leir mer eller mindre på lesiden der. Første dagen var hard, med tung sekk, ikke særlig langt å gå, men stort sett stigning og noen områder med litt for dyp snø.

500 meter igjen til teltplassen vi valgte.


Første natten var veldig vindfull og kald, frøs egentlig hele natten. Når jeg gikk ut av teltet på morgenen så tipper jeg at det var en veldig frisk bris og minus 4 grader. Det så nesten ut som om det skulle begynne å snø, så jeg gikk å la meg i posen et par timer til. Solen kom opp i åtte tiden, og i ni tiden så ble det blå himmelen og sol, men fremdeles vind. Værmeldingen for søndag og mandag er vel så som så med tanke på å være ute hele dagen, så jeg tipper at vi reiser hjemover på lørdag. Mulig vi blir lengre, men det får vi se på i morgen.

Camp Hilleberg 

Det ble litt kveldskos også :-) 

Kindle og rødvin, livet er herlig :-)

Det ble en fin påske der vi kjørte hjemover på lørdagen :-)

Takk for at dere leste denne posten som ble laget litt på måfå på mobilen nderveis, moro å teste det også :-)


Litt bilder fra turen.

Bestevenner


YR.no