Formel 1 og Kong Kenny?

Oppdatert: 5 dager siden


Nytt bruksområde for en Kong?


Jeg er langt over gjennomsnittet interessert i Formel 1 og veldig interessert i motorsport generelt.

Det er ikke alltid like lett å sette seg ned å se TV i et par tre timer med en energisk hund i huset. Derfor så er det viktig å planlegge litt i forkant slik at en kan få fred å ro til å konsentrere seg om Formel 1 når dette går på TV.


F1 dagene starter alltid som vanlig med en liten tur på morgenen, for så å ta en skikkelig god tur litt senere som avsluttes slik at vi er hjemme en liten time før sendingene starter. Da har King Kenny fått brukt litt energi og utgangspunktet for et par tre rolige timer er bra. Men jeg har nå i det siste også begynt å gi han en Kong som er full av snadder bacon skum, denne fryser jeg før han får den. Da er den god og kjølig i varmen, og den varer ganske lenge.Da koser vi oss begge to når det er Formel 1 på TV`n.Under her kan dere se litt bilder av den Kong som vi har, og det jeg legger inni.

Jeg starter alltid med litt «fast» candy, fyller litt skum og rister godt. Da tetter jeg hullet i bunn og han får litt mer å jobbe med. Etter dette så fyller jeg opp med skum og legger den i frysen, da gjerne i en brød pose eller lignende hvis den ikke er tatt rett ut av oppvaskmaskinen.Så når Formel 1 starter, så er det bare å gå å finne ei kald ei og en frøsen Kong!
Her noen bilder fra den turen vi tok i dag, i dag er det en flott dag med 28°C og bitte litt chill trekk fra havet. Som dere ser på det siste bildet så ligger det forholdsvis kald tåke vegg rett utenfor kysten her i dag.


På tur med hunden
King Kenny er stort sett klar for tur.


Badeplass
Her er det badeplass på begge sider over "fossen".


Kunst i tre
Ser du speilet i treet?


DNT Skilt
Det er nå blitt veldig bra skiltet baki her, takk til LOT.


Endelig ny bro :-)


Søndagstur
Det er alltid folk og hunder på tur her på en søndag.


Kalvild Gård
Kalvild Gård.


Kalvild Gård
Kalvild Gård pyntet.


"Smedvig huset"


En bauta i enden av broen.


Tåke
Tåka ligger på lur...For de som vil vite mer om turområdet ved Kaldvell i Lillesand så har jeg laget et eget innlegg om dette. Innlegget fremstår i dag som litt unødig «komplisert» siden LOT nå har skiltet løypene baki her. Som dere ser på bildene over så er det nå veldig godt merket, og tre broen over elva er også byttet ut og er nå i tipp topp stand.

Innlegget kan leses her: På tur ved Kaldvell


Og for de av dere som ønsker å vite mer om hunde rasen Norsk Elghund Sort så jeg også laget et innlegg om denne rasen, det kan leses her: Litt om Norsk Elghund Sort
Og husk at vi er gjester i naturen, ikke kast søppel i naturen. Rydd alltid opp og ta med deg ALT avfall hjem igjen God tur!

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle