Instagram

Oppdatert: 5 dager siden

Jeg har bestemt meg for å slette Instagram, for godt denne gangen.

Grunnene til at jeg opprettet en Instagram konto i utgangspunktet var mange og gode. Grunnene til at jeg nå velger å avslutte min Instagram konto er minst like mange, og minst like gode.

Instagram har for meg den siste tiden primært vært brukt for å følge med broren til min kjære King Kenny, Herr Bekk som bor i Ålesund. (Link til Herr Bekk sin profil i bunn av posten:-) Jeg har og fått med meg en god del bra Formel 1 informasjon fra Instagram, faktisk før Twitter i noen tilfeller, men dette er ikke alene gode nok grunner til å beholde et Sosial Medium som for meg egentlig var ment for foto. Instagram var flott, masse bra bilder og til og med noen konstruktive kommentarer i ny og ne. Det er fremdeles masse bra bilder inne på Instagram, men dessverre så drukner de fullstendig i masse reklame, utallige kampanjer og mye annen “irrelevant” informasjon.

Jeg kommer til å savne å se Bekk og å kunne sende meldinger med Bekk`s “mamma”, men det er og alt.

Etter at NRK i dag slapp nyheten om at de ikke fjerner bilder av mindreårige mm. og det faktum at Facebook eier Instagram så var dette dråpen som fylte begeret mitt. Jeg kommer ikke til å poste flere bilder eller storys på Instagram, og jeg sletter kontoen i løpet av noen dager. Jeg kommer til å poste bilder og tekst fra min profil her på bloggen før jeg sletter de, så får jeg fokusere på blogg, Twitter og til dels Flickr fremover.

“Mammaen” til Bekk vil få en direkte melding med link til denne bloggen og med min e-post adresse, vi har snakket mye om hvor moro det hadde vært hvis Bekk og Kenny kunne treffes engang. Så da er det viktig at vi har mulighet til fortsatt kontakt om vi skulle befinne oss i nærheten av hverandre 🙂

Bekk var vel faktisk den valpen som først gikk til meg når vi var oppe i Sandeid for å velge valp, men av en eller annen grunn så fant vi ut at han var litt “for mye” for meg…

Lite viste vi da at Bekk og Kenny mest sannsynlig er copy/paste av hverandre 🙂

Herr Bekk på Instagram 😉


https://www.instagram.com/herr_bekk/


7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle