Bilder fra Camp Karmøy

Oppdatert: 5 dager siden


Det ble ikke noe video redigering denne helgen, men det ble og blir masse foto redigering i Lightroom fra Adobe.

Jeg kommer til å oppdaterer alle tur og jakt bilder som jeg har lagret her og der, jeg vil samle alt på en plass for å få skikkelig kontroll på alt, redigerer bildene litt grovt for så å slette de fra sin originale lokasjon. Dett skal jeg gjøre dette med alle mine bilder, og jeg har valgt å starte med alle med jakt og tur bilder.


Det første albumet er nettopp ferdig, dette er fra fra en hjortejakt vi ble invitert på til en “privat” skog sør på Karmøy. Det var meg, King Kenny og skogforvalter Oddbjørn som var der den helgen 🙂


Dette var en utrolig flott helg der vi lærte en hel masse igjen. Jeg er ingen jeger, derfor er jeg 100% avhengig at noen gidder å ta oss med for å lære.Albumet er delt her på Adobe og på Flickr.


Det er litt varierende kvalitet på bildene, noen av de er tatt med mobil, og noen med kamera i veldig varierende lys. Men for meg så er det minnene som teller :-)Karmøy har et flott landskap, om enn noe gjengrodd 🙂Karmøy Jakt Camp fant sted første helgen i oktober 2020, og det ble ingen fall selv om det var observert både hjort og elg i området. Jeg mistenker at det kan skyldes støy fra gjestene fra Sørlandet 😉

#LessonLearned
Her er noen utvalgte bilder fra turen ;-)

Og husk at vi er gjester i naturen, ikke kast søppel i naturen.

Rydd alltid opp og ta med deg ALT avfall hjem igjen

God tur!


Siste innlegg

Se alle