YouTube og Turkompis

Oppdatert: juli 25


YouTube kanalen min har like mange forskjellige 8-10 sekunders intro som de fleste har fingre tror jeg, og dette plager meg faktisk litt :-) ( mulig yrkesskade :-) )


Helt uvesentlig, men det hadde vært veldig greit om alle hadde samme intro og start og slutt sekvens. Nå har jeg laget en ny intro, men ikke avslutning enda.

Jeg kommer til å lage ny start og slutt sekvens så snart som mulig.

Så får vi se om det er noen "vits" i å "re-publisere" alle videoene, ikke at det gjør så mye, unntatt for de av dere som er så snille at dere abonnerer på kanalen, dere vil få et varsel hver gang. Dette beklager her på det sterkeste, og da er det jo faktisk godt at jeg ikke er så produktiv som det jeg ønsker å være, det kun et lite antall videoer det er snakk om.

Mye av grunnen til byttene er domene navn, pris på disse, blogg «host» og pris på disse.

Nå har jeg vært innom de fleste på min vei, og jeg må innrømme at WordPress stor sett vinner, men ikke denne gangen.Så etter enda ett år hos WordPress så kaster jeg loss og forhaler over til Wix, Israelsk firma, men det er vel stort sett det eneste negative så langt.


Jeg har testet Wix ut en liten stund nå og er imponert av måten de legger opp «bloggen» på, har kan du lage forum (lukket/åpent), grupper (lukkede eller åpne) og sende live video. Det er også mulig å arrangere events, og samtidig «låse» disse med et passord om ønskelig. Bloggen får til og med en egen app.

Jeg ser frem til å lære mer om dette etter hvert som jeg tester det ut.

Turkompis består, men med .net og ikke .blogg på slutten.Logoen blir helt lik, men med .NET


Til de av dere som er så supre at dere til og med abonnerer på denne bloggen så hadde jeg satt utrolig stor pris på om dere tok en tur over til Turkompis.net og scroller helt ned der dere kan tegne abonnement på nytt, beklager bryderiet, men setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Det blir mye kjekkere å holde på når en får en kommentar i ny og ne, og gjerne en «like» :-)


Alt er ikke overført enda, og jeg kommer heller ikke til å overføre alt. Jeg velger kun å overføre de innleggene med litt «kjøtt» på beinet. Resten får fade ut og forsvinne når domene utløper hos WordPress.


Tusen takk for at dere er med meg her inne, jeg setter veldig stor pris på dere!

TUSEN TAKK.


Hilsen Kenny og Johnny

Isfiske


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle