2 min read

Utstilling i Morgedal August 2019

Utstillingen i Morgedal var i regi av Telemark Elghund Klubb, og vi ble veldig imponerte av hva som møtte oss her i Morgedal.
Utstilling i Morgedal August 2019


I dag var vi på vår første skikkelige utstilling, med det mener vi at dette faktisk var en utstilling og ikke et valpe show.

Vi har vært på to valpe show tidligere, med delte erfaringer. Det første var på Holum i Vest Agder og var en flott opplevelse, og det andre var på Holt i Tvedestrand og var en dårlig opplevelse, av den grunn ble faktisk denne utstillingen veldig avgjørende for oss der vi skulle avgjøre om dette faktisk er noe vi har lyst til å fortsette med.

Utstillingen i Morgedal i dag var i regi av Telemark Elghund Klubb, og vi ble veldig imponerte av hva som møtte oss her i Morgedal. Telemark Elghund Klubb hadde laget til et "skikkelig" telt med både utsalg og sekretariat.

De hadde også laget til to utstillings "baner/ringer", og det var to dommere. Det var satt opp et skikkelig lydanlegg slik at det var mulig for alle å følge godt med på alt som skjedde, det er et spesielt veldig viktig element for oss som er helt nye og kan lite om dette.


Kenny fikk en flott kritikk og vi fikk en flott opplevelse, tusen takk til Telemark Elghund-klubb for et flott arrangement.Trening før utstilling, Linn Kristin er kjempe flink med King Kenny.


26.09.2021:

Jeg kom nettopp på at jeg faktisk også har en video snutt fra denne utstillingen, der King Kenny faktisk hopper opp i skjegget til den ene dommeren :-)

Den må jeg få redigert og lagt ut, jeg legger den inn under her her når den er klar.

Make that video Johnny!