1 min read

YouTube og Turkompis

Til de av dere som er så supre at dere til og med abonnerer på denne bloggen så hadde jeg satt utrolig stor pris på om dere tar dere tid til å tegne abonnement på nytt, jeg setter stor pris på dere alle sammen.
YouTube og Turkompis
Et tilfeldig bilde, slike kan det komme flere av siden jeg gjerne starter med ukentlige nyhetsbrev etter hvert. Vi får se, men det hadde vært moro å dele litt om hverdagslivet til King Kenny også.


Nå til saken.

YouTube kanalen min har like mange forskjellige 10-12 sekunders intro som de fleste har fingre tror jeg, og dette plager meg faktisk litt :-) ( mulig dette er resultat av en yrkesskade :-)


Dette er jo egentlig helt uvesentlig, men det hadde vært veldig kjekt om alle videoene hadde samme intro og slutt sekvens. Jeg kommer til å lage ny start og slutt sekvens så snart som mulig. Så får vi se om det er noen "vits" i å "re-publisere" alle videoene, ikke at det gjør så mye, unntatt for de av dere som er så snille at dere abonnerer på kanalen, dere vil få et varsel hver gang. Dette beklager her på det sterkeste, og da er det jo faktisk godt at jeg ikke er så produktiv som det jeg ønsker å være, det kun et lite antall videoer det er snakk om.

Mye av grunnen til byttene er domene navn byttene mine, prisen på disse og blogg «host» og prisen. Nå har jeg vært innom de fleste på min vei, og jeg må innrømme at WordPress stor sett vinner, men ikke denne gangen.

Så etter flere år hos WordPress, et års tid hos Squarespace og noen månder hos Israelske Wix så kaster jeg loss igjen og forhaler over hit til Ghost.

Jeg beholder adressen denne gangen, så egentlig skal ikke dere merke så mye, unntatt at abonnement må tegnes på nytt for de som ønsker det ;-)

Til de av dere som er så supre at dere abonnerer på denne bloggen så hadde jeg satt utrolig stor pris på om tegner abonnement på nytt, jeg beklager virkelig bryderiet, men jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Det blir mye kjekkere å holde på med dette når en får en kommentar i ny og ne, og gjerne til og med en liten «like» :-)


Alt er ikke overført enda, og jeg kommer heller ikke til å overføre alt. Jeg velger kun å overføre de innleggene med litt «kjøtt» på beinet.


Tusen takk for at dere er med meg her inne, jeg setter veldig stor pris på dere!

TUSEN TAKK.
Hilsen Kenny og Johnny